maanantai 12. syyskuuta 2016

56. kuulumiset pt 2342

Heissan!
En edes muista milloin olen viimeksi tänne kirjoitellut, mutta täällä taas ollaan! No, hepoille kuuluu hyvää. Sipuli tekee innoissaan töitä ja tuntuu vain paranevan koko ajan entisestään?! (hyvä niin! :D) Nupun kanssa ollaan myös päästy jo hiukan jopa tekemisen makuun, ja mäkin oon muutaman oikean nappulan (ainakin melkein) löytänyt. Se tuppaa helposti valumaan hirveän pitkäksi, etupainoiseksi ja hitaaksi... Nyt ollaankin sitten oikein urakalla haettu nopeita takajalkoja, ja se tulee pätkiksi aina tosi hyvän tuntuiseksi! Ja vähintään yhtä paljon ollaan keskitytty mun istuntaan :P Ne hyvät pätkät sitten motivoivat tekemään lisää hommia, kyllä siitä vielä hyvä tulee!

Kuvat ovat eiliseltä, kun nykyään Ypäjällä majaileva Essi tuli ilahduttamaan meitä täällä Tampereen suunnalla asuvia. Nupun kanssa tehtiin töitä Hannan silmän alla, Sipulilla hölköttelin itsekseni kevyesti lauantaisen kisapäivän jälkeen. Nupulle koottiin muuten erinäisistä osista kanget ekaa kertaa sen mulla ollessa kun omia en ole vielä hankkinut, hyvin toimi!

 Kisoista tulossa oma postaus, kunhan saan kuvamateriaalia :) Sipuli tuntui oikeastaan tosi hyvälle, sen selässä on niin kotoisa olo aina Nupulla menon jälkeen! :D Se on nykyään niin kiva  ratsastaa, että voin kevyesti mennessäni mennä oikeasti kevyesti, kun aika ei mene joka kerta apujen läpiratsastamiseen.. :D (kop kop, kohta taas on sitten senkin aika...) 

Ensi viikonloppuna ollaan Nupun kanssa Tiina Karkkolaisen valkussa ja Sipulin kanssa mennään Hämeenkyrössä seurajoukkuemestaruuksissa heB:0. Sitä seuraavana viikonloppuna mennään on vielä trs-mestaruuksissa, joissa menen varmaan molemmilla hepoilla :)


jenni se valuuuuuu
kesken loppuravien Nuppu sinkaisi salamana paikasta x paikkaan y, tämän energianpurkauksen jälkeen se kyllä liikkui mukavan ryhdikkäästi! :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti