sunnuntai 1. toukokuuta 2016

44. rakennekuvia - vuosi sitten ja nyt

5/2015, ensimmäisiä päiviä kun Sipuli oli meillä. Tässä kohtaa siis takana muutaman vuoden tuntihevosura. S on vähän tuommoisen rääpäleen näköinen, ja aika kuivassa kunnossa.8/2015, aika huono kuva kaikin puolin, mutta tää on aikasemminkin täällä blogissa ollut joten menköön nyt sitten :D Sipuli näyttää tässä jo paljon paremmalta mitä ylemmissä kuvissa ainakin omasta mielestäni! Johtuu kyllä varmasti osin kuvien valaistuksestakin ja varjojen määrästä, mutta näissä se ei ole enää niin kuivan näköinen. Tässä kohtaa siis aikalailla normaalia treeniä takana pelkästään mun kanssa parisen kuukautta.


Noniin sitten 4/2016! (Näyttääpä muuten kamalilta kavioilta... S kengitettiin sitten pari päivää näiden kuvien jälkeen :D) Edellisen kuvanoton jälkeen on tapahtunut vaikka mitä, mutta tähän ollaan päädytty. Kulunut syksy ja talvi on sisältänyt reilun kuukauden pelkkää kävelyä, jonka jälkeen useamman kuukauden rauhallista "kuntoutusta" normikäyttöön takapakkeineen. Myös klinikkakäyntejä tuli kaksin kappalein, ja kaikenlaisia pikkujuttuja on hoidettu. Nivelten piikitystä, hiekan poistoa mahasta, hampaiden hoitoa kun ne eivät olleetkaan ihan siinä kunnossa kun luultiin ja ennen kaikkea paljon lihashuoltoa!

Nyt parin kuukauden sisään ollaan tämän varsin tapahtumarikkaan talven jälkeen päästy aikalailla normaalitreeniin, ja S voi paremmin kuin koskaan! Naureskelinkin, että suurin ero ensimmäisen ja tämän viimeisen kuvan välillä on maha, joka näkyy kasvaneen eniten :D On se kuitenkin saanut myös vähän lihaksiakin, jopa oikeisiin paikkoihin! Olin muistaakseni ensimmäisten kuvien aikoihin selittänyt, miten lisää lihaksia saisi tulla ylälinjaan ja takaosaan ja selkään jajaja.. Todellakin helpommin sanottu kuin tehty, mutta on siinä jotakin muutosta tapahtunut. 


Niinkuin joku saattoi jo kuvien ottopäivien perusteella päätellä, Sipuli on muutaman päivän päästä ollut meillä tasan vuoden! Vaikka kaikki ei ole mennyt kuin oppikirjoissa, olen ainakin oppinut hevosenpitämisestä enemmän kuin ikinä kuvittelinkaan :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti